Bedrijfsuitje binnenactiviteit

Op zoek naar de ideale binnenactiviteit voor jullie bedrijfsuitje? Groeps-Escape biedt het! Onze mobiele escape room is namelijk dé geschikte binnenactiviteit voor jullie bedrijfsuitje!

Bedrijfsuitje binnen activiteit

Dé binnenactiviteit voor jullie bedrijfsuitje

Groeps-Escape biedt een mobiele escape room die perfect ingezet kan worden als binnenactiviteit voor jullie bedrijfsuitje. Onze escape room is met name geschikt voor grote groepen van 25 tot wel 750 personen! Deze binnenactiviteit kan op elke gewenste locatie gespeeld worden, bijvoorbeeld in jullie bedrijfshal of kantoorpand. Wij komen met onze escape boxen graag naar jullie toe!

Over het spel

Onze mobiele escape room is met name aantrekkelijk voor bedrijfsuitjes van 25 tot 750 personen! Tijdens deze binnenactiviteit wordt er een onderverdeling gemaakt in 30 teams van maximaal 5 personen per team. Het doel hierbij is om zoveel mogelijk boxen op te lossen binnen de tijd. In totaal zijn er 44 unieke boxen, met elk hun verrassende elementen, raadsels en slimme technieken. Lukt het jouw team om alle boxen te voltooien binnen de tijd?

Bekijk de video

Voordelen van deze binnenactiviteit

  • Speciaal voor bedrijfsuitjes tot wel 750 personen;
  • Speel het spel op eigen bedrijventerrein;
  • Perfecte binnenactiviteit;
  • Volledig verzorgde groepsactiviteit.

ideeen bedrijfsuitje
bedrijfsuitje ideeen
ideeen bedrijfsactiviteit
bedrijfsactiviteiten ideeen
Activiteit bedrijfsuitje binnen
Bedrijfsuitje binnenactiviteit
bedrijfsuitje binnen
nav icon
nav icon

Offerte

Vul het formulier in voor algemene vragen of voor het opvragen van een offerte. Sneller contact? Gebruik dan de Whats-App button rechts onderin of bel met 085-1234500.