Bedrijfsuitje ideeën

Op zoek naar een origineel bedrijfsuitje voor een grote groep? Dan zit je goed bij Groeps-Escape! Onze mobiele escape room is hét meest ludieke en spannende bedrijfsuitje voor jou en je collega's!

Bedrijfsuitje-ideeen

Hét uitje voor jullie bedrijf

Zoek je naar ideeën voor jullie bedrijfsuitje en wil je eens afwijken van de standaard? In dat geval ben je bij Groeps-Escape aan het juiste adres! Wij hebben een mobiele escape room die op elke gewenste locatie gespeeld kan worden. Speciaal voor grote bedrijven van 25 tot wel 750 personen! Groeps-Escape komt graag naar jullie toe om het bedrijfsuitje op eigen locatie te verzorgen. Wij voldoen volledig aan jullie ideeën voor een te gek bedrijfsuitje.

Over het bedrijfsuitje de escape room

De mobiele escape room is vooral interessant voor grote bedrijven van 25 tot wel 750 personen. Bij het spel gaan 30 groepen, bestaande uit maximaal 5 personen per groep, de strijd met elkaar aan. Het doel van het spel is om zoveel mogelijk boxen op te lossen binnen de afgesproken tijd. In totaal zijn er 30 boxen die elk hun eigen raadsels, verrassende elementen en slimme technieken hebben. Lukt het jouw team om alle boxen binnen de tijd op te lossen?!

Bekijk onze video

Voordelen van ons bedrijfsuitje

  • Speciaal voor grote bedrijven tot wel 750 personen;
  • Kan gespeeld worden op eigen locatie (bijvoorbeeld eigen bedrijventerrein);
  • Zowel binnen als buiten te spelen;
  • Volledig verzorgde groepsactiviteit.

Bedrijfsuitje ideeen escape room
Ideeen voor bedrijfsuitje
Activiteiten voor bedrijfsuitje
bedrijfsuitje ideeen
ideeen bedrijfsuitje
bedrijfsactiviteiten ideeen
bedrijfsuitje binnen
ideeen bedrijfsactiviteit
nav icon
nav icon

Offerte

Vul het formulier in voor algemene vragen of voor het opvragen van een offerte. Sneller contact? Gebruik dan de Whats-App button rechts onderin of bel met 085-1234500.