Over het spel

Groeps-escape biedt een Mobiele Escape Room activiteit op elke gewenste locatie voor grote groepen tot 500 personen.

Escape Room beleving voor grote groepen

Escape Rooms zijn al jaren een rage, waar een groep mensen binnen een uur puzzles en codes moeten vinden om op tijd de ruimte weer te kunnen verlaten. De meeste Escape Rooms hebben een capaciteit tot ± 7 deelnemers. Dit maakt het voor grotere bedrijven direct minder interessant. Groepsescape heeft een Mobiel Escape Spel ontwikkeld voor grote groepen van 25 tot 750 personen!

Het spel kan op elk gewenste locatie gespeeld worden; bij jou op kantoor, een evenementenlocatie of een andere door jouw uitgekozen locatie. Kortom, een ideale groepsactiviteit om te organiseren voor grote groepen!

Bekijk de video

Hoe werkt het spel?

De Mobiele Escape Room bestaat uit 3 sets van 15 unieke 'boxen'. Elke box bevat uitdagende puzzels die je ook tegenkomt in fysieke Escape Rooms; verborgen deuren, verrassende technische elementen, cijfersloten, enz. Het doel? Zo veel mogelijk boxen oplossen binnen de afgesproken tijd.

Bij aanvang worden er teams gevormd van max. 5 personen. Elk team kiest zijn startbox en na het startsignaal begint de onderlinge strijd. Aanwijzingen op de box brengen de teams steeds een beetje verder in het spel. Openen ze het laatste luikje van de box? Dan vinden ze een munt voor in het centrale scorebord, waarop iedereen elkaars voorgang kan volgen.

Er zijn er altijd minimaal twee boxen vrij, zodat er na het oplossen van een box direct verder gewerkt kan worden aan een volgende. De opgeloste box wordt door onze game-masters vliegensvlug weer klaargemaakt voor het volgende team. Zo staat er nooit een team buiten spel!

Het team dan na 60 of 90 minuten de meeste boxen heeft opgelost, wint!

Maak kennis met de boxen

Activiteit grote groep mobiele escape room
Spel mobiele escape room
Mobiele escape room spel
Mobiele escape room boxen
Mobiele escape room activiteit
Boxen mobiele escape room
Spelen mobiele escape room
Mobiele escape room spelen
Mobiele escape room op locatie
Escape room mobiel
Escape room op eigen locatie
Mobiele escaperoom op eigen locatie
nav icon
nav icon

Voor wie is groeps-escape?

Groeps-escape is in te zetten voor tal van gelegenheden

  • Teambuildingsactiviteit
  • Training
  • Bedrijfsuitje
  • Familie- / vriendendagen

Offerte

Vul het formulier in voor algemene vragen of voor het opvragen van een offerte. Sneller contact? Gebruik dan de Whats-App button rechts onderin of bel met 085-1234500.

OFFERTE AANVRAGEN