Over het spel

Stap in de wereld van Groeps-Escape, waar spanning en teamwork samenkomen voor groepen tot wel 750 personen! Weg met de beperkingen van traditionele Escape Rooms - wij brengen het avontuur naar jouw locatie.

Escape Room beleving voor grote groepen

Escape Rooms zijn al jaren een rage, waar een groep mensen binnen een uur puzzels en codes moeten vinden om op tijd de ruimte weer te kunnen verlaten. De meeste Escape Rooms hebben een capaciteit tot ± 7 deelnemers. Dit maakt het voor grotere bedrijven direct minder interessant. Groeps-Escape heeft een Mobiel Escape Spel ontwikkeld voor grote groepen van 25 tot 750 personen!

Het spel kan op elk gewenste locatie gespeeld worden; bij jou op kantoor, een evenementenlocatie of een andere door jouw uitgekozen locatie. Kortom, een ideale groepsactiviteit om te organiseren voor grote groepen!

Bekijk de video

Hoe werkt het spel?

De Mobiele Escape Room bestaat uit 3 sets van 15 unieke 'boxen'. Elke box is uniek ontworpen en bevat verschillende puzzels waarbij verschillende zintuigen worden geprikkeld; beeld, geluid, mechanische puzzels, ruimtelijk inzicht, rekenen, topografie, logisch denken, alles komt aan bod. Het doel? Zoveel mogelijk boxen oplossen binnen de gestelde tijd!

Bij de start vormen teams van maximaal 5 personen zich en kiezen ze hun eerste box. Zodra het spel begint, barst de strijd los. Aanwijzingen in en op de boxen leiden de teams verder in het spel. En wanneer een team een box volledig oplost, verdienen ze een munt voor het centrale scorebord. Waar iedereen elkaars voortgang kan volgen.

Er zijn altijd minimaal twee boxen vrij, zodat er na het oplossen van een box direct verder gewerkt kan worden aan een volgende. De opgeloste box wordt door onze game-masters vliegensvlug weer klaargemaakt voor het volgende team. Zo staat er nooit een team buiten spel!

Het team dat na 60 of 90 minuten de meeste boxen heeft opgelost, wint!

Maak kennis met de boxen

Activiteit grote groep mobiele escape room
Spel mobiele escape room
Mobiele escape room spel
Mobiele escape room boxen
Mobiele escape room activiteit
Boxen mobiele escape room
Spelen mobiele escape room
Mobiele escape room spelen
Mobiele escape room op locatie
Escape room mobiel
Escape room op eigen locatie
Mobiele escaperoom op eigen locatie
nav icon
nav icon

Voor wie is groeps-escape?

Groeps-Escape is perfect voor:

  • Teambuildingsactiviteiten

  • Trainingssessies

  • Bedrijfsuitjes

  • Familiedagen of vriendenbijeenkomsten

Klaar om je team te testen en samen te werken onder druk? Ga de uitdaging aan met Groeps-Escape en creëer een onvergetelijke ervaring voor jouw grote groep!

Offerte

Vul onderstaand formulier in voor algemene vragen of om een offerte aan te vragen. Sneller contact? Gebruik de WhatsApp-knop rechtsonder of bel ons op 085-1234500.

OFFERTE AANVRAGEN