Personeelsuitje grote groep

Onze mobiele escape room is het meest originele personeelsuitje, speciaal voor een grote groep! Geschikt voor groepen van 25 tot wel 500 personen.

Personeelsuitje grote groep

Hét personeelsuitje voor een grote groep

Staat het personeelsuitje weer op de planning en wil je deze keer écht iets origineels doen? Dan ben je bij Groeps-Escape aan het juiste adres! Maak kennis met onze mobiele escape room, die op elke gewenste locatie gespeeld kan worden. Wij komen naar jullie toe! Afstand is geen probleem.

Onze escape room is hét perfecte personeelsuitje voor grote groepen van 25 tot wel 500 personen. Wij verzorgen deze groepsactiviteit volledig op maat, op de door jullie gewenste locatie. Zowel binnen als buiten te spelen.

Over het spel

Zoals eerder genoemd is onze mobiele escape room met name interessant voor grote grote groepen van 25 tot 50 personen. Voor het spel worden 25 teams samengesteld met een maximale groepsgrootte van 5. Elk team begint bij een willekeurige startbox en na het fluitsignaal begint de strijd! Wie van de teams weet het snelst alle 30 de boxen te voltooien? Elke box beschikt over zijn eigen raadsels, slimme technieken en verrassende elementen. Weet jouw team het te redden binnen de tijd?

Er wordt met maximaal 25 teams per spel gespeeld, zodat er altijd voldoende boxen over zijn. De opgeloste boxen worden binnen no-time weer klaargemaakt door onze game-masters.

Het team dat binnen 60 of 90 minuten de meeste boxen, of het snelst alle boxen heeft opgelost, wint!

Bekijk onze video

Voordelen van dit personeelsuitje

  • Ideaal voor grote groepen van 25 tot 500 personen;
  • Kan gespeeld worden op elke gewenste locatie (bijvoorbeeld eigen bedrijventerrein);
  • Geschikt voor zowel binnen als buiten;
  • Compleet verzorgde groepsactiviteit.

Personeelsuitje met grote groep
Personeelsuitje grote groep
Grote groep personeelsuitje
Origineel personeelsuitje
Origineel personeelsuitje grote groep
Ludiek personeelsuitje
nav icon
nav icon