Groepsescape als trainings activiteit

Zet de Mobiele Escape Game in als nuttige onderbreking van jouw trainingssessie

3f003d 948bfd07b4e24ca4b6dcf5794bd97bff mv2

Welke rol nemen jouw mensen aan binnen een groep?

Op zoek naar een uitdagende aanvulling op jouw trainingsdag? Zoek niet verder en kies voor groeps-escape! Tijdens het spelen van de Mobiele Escape Game wordt snel zichtbaar welke rol mensen aannemen binnen een groep. Observeer het groepsproces en spiegel cursisten met hun gedrag in een groep, of zet het in als ontspannende onderbreking van een dag trainen.

De Mobiele Escape Game voor trainingen bestaat uit 6 mobiele ‘escape boxen‘, inzetbaar voor trainingsgroepen tot 25 personen. Bij trainingen voor grotere groepen is de capaciteit uitbreidbaar naar 125 personen met inzet van 30 boxen. Elke box bevat uitdagende puzzels, verborgen luikjes en technisch verrassende elementen. Vijf teams van 3/5 personen strijden tegen elkaar om zoveel mogelijk boxen op te lossen binnen de afgesproken tijd.

De boxen kunnen geplaatst worden op elke denkbare locatie. Speel bijvoorbeeld in de lobby van een hotel zodat ondertussen de lunch klaargezet kan worden in de trainingsruimte, speel op het dak van het congrescentrum of in de bedrijfskantine.

Bekijk de video

Observeer onbewust ingezet gedrag

Een leuke activiteit met een competitief element maakt mensen fanatiek. Als je fanatiek bent komt gemakkelijker je ware aard naar boven; je onbewust ingezette gedrag. Welke rol nemen de mensen in jouw groep aan? Wie is er dominant? Wie is er analytisch? Wie bewaakt het groepsproces en wie denkt er out-of-the-box?

Al deze waardevolle informatie kun je gebruiken in je sales-, of management-training, of om de ideate teamsamenstelling te bepalen. Boek groeps-escape als onderdeel van je training, of kies voor een volledig verzorgde training van een van onze partners.

Laat ons een training verzorgen

Boek groeps-escape als onderdeel van een trainings-sessie. Neem contact met ons op voor een compleet verzorgde training op maat!

  • Training i.s.m. trainingsbureau Kenneth Smit
  • Een dagdeel of een volledige dag
  • Voeg de kracht van Insights toe met één op één evaluatie
Mobiele escaperoom voor grote groepen
OFFERTE AANVRAGEN