Upgrade je Escape met Insights of DISC

'Kleur Bekennen' met Groeps-Escape: De leukste leiderschapstraining voor jouw team!

Training BANNER

Teambuilding activiteit met verdieping

Ben je op zoek naar een manier om de samenwerkingsvaardigheden, creativiteit en probleemoplossend vermogen van je team te vergroten? Of wil je meer inzicht creëren in de groepsdynamiek? Zoek niet verder en kies voor de leukste manier van leren: een Groeps-Escape in combinatie met de training 'Kleur Bekennen'!

Onze Mobiele Escape Game is geschikt voor trainingsgroepen van 10 tot 150 personen. Elke box zit vol verrassende puzzels en verborgen elementen die de spelers uitdagen. In teams van maximaal 5 personen strijden tot 30 teams tegelijk om zoveel mogelijk escape-boxen op te lossen binnen de afgesproken tijd. Na het spel reflecteren de deelnemers onder begeleiding van een ervaren trainer op hun gedrag.

De escapeboxen kunnen geplaatst worden op elke denkbare locatie. Speel bijvoorbeeld in de lobby van een hotel, in een theaterzaal, klaslokaal, trainingsruimte of de bedrijfskantine.

Ik wil een training boeken

Zo ziet het er uit

Training4
Training3
Training1
Training2
Training5
Training6
nav icon
nav icon

Ontdek jezelf en anderen

Wat maakt het spelen van de Mobiele Escape Game zo geschikt voor trainingen? Tijdens het spelen van een escape room komt vaak je ‘ware aard’ naar boven en wordt op een unieke wijze zichtbaar welke rol je aanneemt binnen een team. In combinatie met de training 'Kleur Bekennen' krijg je inzicht in de gedragsvoorkeuren van jezelf en je team. Hoe herken je jezelf? Welk inzicht geeft dat in jezelf en anderen, en hoe kun je goed afstemmen en verbinden met anderen? Een perfecte combinatie dus.

Deze waardevolle informatie kun je gebruiken in je sales- of managementtrainingen, of bij het samenstellen van ideale teams. Boek Groeps-Escape als onderdeel van je training, of laat de training verzorgen door de ervaren trainers van Groeps-Escape.

DISC Schijf

Twee vooraanstaande methoden

Tijdens de trainingen maken we gedragsvoorkeuren inzichtelijk met Insights of DISC, twee toonaangevende methoden voor persoonlijkheidsprofielen:

  1. Insights Discovery: Gebaseerd op het gedachtegoed van Carl Gustav Jung, biedt Insights een gedetailleerd en gepersonaliseerd profiel dat inzicht geeft in je eigen reacties en gedrag, en dat van anderen.
  2. DISC: Ontwikkeld door psycholoog William Marston, biedt DISC een alternatieve benadering met focus op gedragsstijlen en voorkeuren, tegen een voordeliger tarief.

Waarom kiezen voor Insights of DISC?

  • Insights: Het meest uitgebreide en gepersonaliseerde persoonlijkheidsprofiel in de markt, met veel ondersteunende materialen beschikbaar. Kosten persoonlijkheidsprofielen: Vanaf €131,- per persoon.

  • DISC: Een uitstekend alternatief voor Insights, met een focus op praktische toepassingen en een kostenbesparende benadering. Kosten persoonlijkheidsprofielen: Vanaf €55,- per persoon.

Bekijk de video

Laat ons een training verzorgen

Boek Groeps-Escape als onderdeel van een volledig verzorgde trainingssessie. Neem contact met ons op voor een op maat gemaakt voorstel.

  • Aanbevolen: één trainer per groep tot 25 personen.

  • Optioneel: Een volledig Inzicht of DISC persoonlijkheidsprofiel voor alle deelnemers.

Hoe anderen het ervaarden

Offerte

Vul onderstaand formulier in voor algemene vragen of om een offerte aan te vragen. Sneller contact? Gebruik de WhatsApp-knop rechtsonder of bel ons op 085-1234500.

OFFERTE AANVRAGEN