Upgrade je Escape met Insights of DISC

Een leiderschapstraining voor het hele team!

3f003d 948bfd07b4e24ca4b6dcf5794bd97bff mv2

Een Escaperoom verwerkt in een training van een dag(deel)

Ben je op zoek naar een manier om de samenwerkingsvaardigheden, creativiteit en probleemoplossend vermogen van je team te vergroten? Zoek niet verder en kies voor Groeps-Escape in combinatie met de training 'Kleur Bekennen'!

De Mobiele Escaperoom voor trainingen bestaat uit verschillende ‘escape boxen‘, inzetbaar voor trainingsgroepen van 10 tot 150 personen. Elke box bevat uitdagende puzzels, verborgen luikjes en technisch verrassende elementen. Teams van tot 5 personen strijden tegen elkaar om zoveel mogelijk boxen op te lossen binnen de afgesproken tijd en reflecteren erna op hun gedrag.

De boxen kunnen geplaatst worden op elke denkbare locatie. Speel bijvoorbeeld in de lobby van een hotel, in een theaterzaal, klaslokaal, trainingsruimte of de bedrijfskantine.

Bekijk de video

Upgrade je activiteit met de training Kleur bekennen

Tijdens het spelen van een Escape Room komt je ongefilterde ware aard naar boven en wordt op een unieke manier zichtbaar welke rol mensen aannemen binnen een team. Tijdens de training Kleur Bekennen krijg je inzicht in de gedragsvoorkeuren van jezelf en die van je team. Hoe herken jij jezelf, welk inzicht geeft dat in jezelf, in anderen en hoe kan je goed afstemmen en verbinden met anderen?

Wie is er analytisch? Wie bewaakt het groepsproces en wie denkt er out-of-the-box? Al deze waardevolle informatie kun je gebruiken in je sales-, of management-training, of om de ideale teamsamenstelling te bepalen. Boek Groeps-Escape als onderdeel van je training, of laat de training verzorgen door de ervaren trainers van Groeps-Escape.

Tijdens de trainingen maken we gedragsvoorkeuren inzichtelijk met behulp van Insights of DISC; twee vooraanstaande methodes aanbieders van persoonlijkheidsprofielen.

Insights Video

Insights Discovery

De kleurentaal is gebaseerd op het gedachtegoed van Carl Gustav Jung. De Zwitserse psycholoog en psychiater introduceerde het concept van psychologische voorkeuren. Insights koppelt die voorkeuren aan 4 kleuren. Ze geven je op een aansprekende manier inzicht in je eigen reacties en gedrag en helpen je om te begrijpen waarom andere mensen heel ander gedrag laten zien.

Hoe veelzeggend iemands eerste kleur ook is, ook iemands tweede, derde en laagste kleur kunnen enorm bepalend zijn voor zijn gedrag. Iedereen gebruikt alle 4 de Insights Kleuren, maar de specifieke volgorde en intensiteit van de kleuren verschilt per persoon: we hebben allemaal onze eigen unieke kleurenmix.

Waarom kiezen voor Insights?

  • Het meest uitgebreide en gepersonaliseerde persoonlijkheidsprofiel in de markt
  • Veel ondersteunende materialen beschikbaar

Kosten persoonlijkheidsprofielen
Vanaf €131,- per persoon

DISC

Waar Insights is gebaseerd op Jung, is DISC gebaseerd op psycholoog en professor dr. William Marston. De assen en kleuren zijn echter nagenoeg hetzelfde als bij Insights. Het verschil zit in de terminologie (DISC spreekt meer over letters dan over kleuren) en de persoonlijkheidsprofielen zijn iets minder gepersonaliseerd. DISC een uitstekend (voordeliger) alternatief voor Insights.

Kosten persoonlijkheidsprofielen
Vanaf €55,- per persoon

DISC Schijf

Laat ons een training verzorgen

Boek Groeps-Escape als onderdeel van een trainingssessie. Neem contact met ons op voor een compleet verzorgde training op maat!

  • Één trainer per groep tot 25 personen is aanbevolen
  • Optioneel: Een volledig Insights of DISC persoonlijkheidsprofiel voor alle deelnemers
  • Geef je training opvolging in een kleiner gezelschap of met één op één begeleiding

Hoe anderen het ervaarden

Offerte

Vul het formulier in voor algemene vragen of voor het opvragen van een offerte. Sneller contact? Gebruik dan de Whats-App button rechts onderin of bel met 085-1234500.

OFFERTE AANVRAGEN