Escape room op locatie

Dé meest originele activiteit van het moment: de mobiele escape room op locatie! Wij komen naar jou toe met onze escape room!

Speelbaar op elke denkbare locatie

Heb je even genoeg van het kantoor en ben je op zoek naar een escape room op een unieke locatie? Of je nou op het dak van een flatgebouw zit, in een park, bij een externe horecagelegenheid of toch gewoon in de kantine van je bedrijf, de Groeps-Escape speel je op elke denkbare locatie!

Dé perfecte activiteit op eigen locatie

Groeps-Escape is de ideale (aanvullende) activiteit voor jouw programma. De mobiele escape room kan per dag door maximaal 750 spelers gespeeld worden. Alle boxen zijn volledig zelfvoorzienend en hebben geen stroom nodig. Hierdoor zijn de escape rooms inzetbaar op elke unieke locatie. In een bos, op het strand of op een beurs: geen locatie is ons te gek! Wij komen graag naar je toe.

Escape room op locatie, dé meest ludieke activiteit voor een vriendendag, teamweekend, personeelsfeest of welk feestje dan ook!

Bekijk de video

Over de activiteit

Tijdens het spel gaan tot 30 teams van 3 tot 5 spelers de zinderende strijd aan met elkaar. Zij proberen binnen de afgesproken tijd zo veel mogelijk van de in totaal 44 unieke boxen op te lossen. De mysterieuze boxen bevatten verschillende raadsels, slimme technieken en verrassende elementen. Welk team is de rest te slim af en lukt het om de snelste te zijn in deze strijd?

De mobiele escape rooms kunnen gespeeld worden door groepen van minimaal 25 personen per ronde en tot maximaal 750 personen per dag in meerdere speelrondes. Hierdoor is Groeps-Escape de ideale activiteit voor jouw bedrijfsuitje, congres of training.

Sfeerimpressie escape room

Bekijk hieronder de foto-slider om een sfeerimpressie te krijgen van onze escape room op locatie! Zoals hieronder te zien is kun je de escape room bijvoorbeeld op het strand spelen, maar ook gewoon op kantoor! Kortom, de mogelijkheden zijn heel divers met onze escape room.

Mobiele escape room op locatie spelen
Spel mobiele escape room
Escape room op locatie
Escape room op eigen locatie
Escape room locatie
Escape room op locatie spelen
Escape room op kantoor
Escaperoom op locatie spelen 1
Escape room spelen 1
nav icon
nav icon

Voor wie is de groeps-escape?

Groeps-escape is in te zetten voor tal van gelegenheden

  • Teambuildingsactiviteit
  • Training
  • Bedrijfsuitje
  • Familie- / vriendendagen

Offerte

Vul het formulier in voor algemene vragen of voor het opvragen van een offerte. Sneller contact? Gebruik dan de Whats-App button rechts onderin of bel met 085-1234500.

OFFERTE AANVRAGEN