Teambuilding op eigen locatie

De mobiele escape room is dé ideale teambuilding activiteit die op eigen locatie gespeeld kan worden! Speciaal voor grote groepen van 25 tot wel 500 personen.

Teambuilding activiteiten op eigen locatie

Dé perfecte activiteit op eigen locatie

Op zoek naar een teambuilding activiteit die de samenwerking met collega's of vrienden test én verbeterd? Dan ben je bij Groeps-Escape aan het juiste adres! Onze mobiele escape room is de perfecte teambuilding activiteit die gespeeld kan worden op je eigen locatie. Speciaal voor grote groepen van 25 tot wel 750 personen!

Onze mobiele escape room is op iedere denkbare locatie te spelen. Op een dak van een flatgebouw, in een bos, op het strand of in een bedrijfshal? Niets is te gek! Wij komen graag naar jullie toe.

Over de teambuilding activiteit

Tijdens de mobiele escape room spelen er per spel maximaal 30 teams bestaande uit 3 tot 5 personen. Het doel? Zoveel mogelijk escape boxen oplossen binnen de afgesproken tijd. In totaal zijn er 44 unieke boxen met elk zijn mysterieuze raadsels, slimme technieken en verrassende elementen. Lukt het jouw team alle boxen binnen de tijd op te lossen? Begeleid door onze game-masters is dit de ideale teambuilding activiteit op eigen locatie!

Mobiele escape room - Video

Voordelen voor jou

  • Perfecte teambuildingsactiviteit
  • Speciaal voor grote groepen van 25 tot wel 750 personen
  • Op elke gewenste locatie te spelen
  • Leer elkaar beter kennen
  • Volledig verzorgde activiteit

Activiteit eigen locatie teambuilding
Teambuilding acitiveit op eigen locatie
Activteit op eigen locatie
Teambuildingsactiviteit
Teambuilding op locatie
Op locatie teambuilding
Op eigen locatie teambuilding
Teambuilding op eigen locatie
nav icon
nav icon

Offerte

Vul het formulier in voor algemene vragen of voor het opvragen van een offerte. Sneller contact? Gebruik dan de Whats-App button rechts onderin of bel met 085-1234500.

OFFERTE AANVRAGEN