Escape room voor grote groepen

Maak kennis met onze mobiele escape room, speciaal voor grote groepen van 25 tot wel 250 personen!

Op zoek naar een activiteit voor een familiedag, personeelsfeest of vrijgezellendag? Zoek dan niet verder. Met de mobiele escape room van Groeps-Escape organiseer je de leukste activiteit voor grote groepen, tot wel 250 personen!

De perfecte activiteit voor grote groepen

Zoek je een originele en spannende activiteit voor een grote groep? Of je groep nu bestaat uit 50, 100 of 250 spelers, dat is voor ons geen punt! Tijdens deze activiteit zullen wij ervoor zorgen dat iedereen zich vermaakt! Onze mobiele escape rooms speel je op elke denkbare locatie. In het bos, aan het strand of in een horecagelegenheid: de zelfvoorzienende boxen kunnen overal gespeeld worden. Niets is te gek!

Groeps-Escape is dus goed in te passen in je eigen programma. Hulp nodig bij de organisatie van meerdere activiteiten? We denken graag met je mee over een speelschema in combinatie met andere activiteiten.

Over de escape room

De mobiele escape rooms speel je in rondes van maximaal 50 personen tegelijk. Per ronde gaan 10 teams van maximaal 5 personen de strijd met elkaar aan. Elk team probeert zo veel mogelijk van de verschillende boxen op te lossen binnen de afgesproken tijd. De score wordt bijgehouden op het scorebord. Lukt het jouw team om de snelste te zijn in deze zinderende strijd?!

De 12 unieke boxen bevatten uitdagende puzzels en verrassende technieken. Met groepen van meer dan 50 personen kunnen meerdere spelrondes worden gespeeld, tot maximaal 250 personen per dag.

Grote groep escape room spelen 1
Grote groepen escape room 1
Grote groep escape room spelen 1
Escape room grote groepen 1
Escape room op locatie spelen
Spel mobiele escape room
Escape room locatie
nav icon
nav icon

Voordelen voor jou

· Te spelen met grote groepen (tot max. 250 personen per dag)

· Inzetbaar in combinatie met andere activiteiten

· In te zetten op elke denkbare locatie

· Volledig verzorgde activiteit

· Inpasbaar in elk programma

OFFERTE AANVRAGEN